MADENİ İŞLER ODASI’NDA DOLMACI DÖNEMİ

Akşehir Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası’nın Seçimli Olağan Genel Kurulu, Akşehir Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak’ın da katılarak Divan Başkanlığını üstlendiği Olağan Genel Kurul’da Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu ile İYİ Parti Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre de izleyiciler arasındaydı.

Seçime 3 listeyle girilen Genel Kurul’da mevcut Oda Başkanı Süleyman Erten’in yanı sıra Ahmet Dolmacı ve Murat Uzun yarıştılar. Toplam 585 üyenin oy kullandığı seçimde 7 oy geçersiz sayılırken, 284 oy alan Ahmet Dolmacı Odanın yeni Başkanı oldu. Süleyman Erten’in 211 oy aldığı seçimde Murat Uzun’a ise 83 oy çıktı.

Sonuçlara göre Akşehir Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu

Muharrem Akbulut, Ömer Kiriş, Bekir Ateş, Kemal Ergün, Uğur Ergündüz, Ebubekir Ayaz.

Denetim Kurulu

Ahmet Ayhan Şen, Hidayet Kanyılmaz, Mustafa Arı.